Talentkursus 2 ud af 3

Dato:21-07-2017



 

Kom med på DFUs andet talentkursus, der finder sted i Hillerød. Det er her, du har muligheden for at udvikle dit politiske potentiale. På kurset vil du opnå færdigheder inden for kropsprog, taleteknikker, debatteknikker, kommunikation på skrift, pressehåndtering, de gode argumenter samt en indføring i partiets politik. Undervisningen vil blandet andet ske i samarbejde med professionelle og veluddannede folk, der er de bedste inden for deres fag.


 


På kurset får du også mulighed for at udbrede og forbedre dit netværk, da du vil møde nogle af Danmarks dygtigste lobbyister, når vi besøger tænketanke og lobbyorganisationer i København. Vi vil blandt andet besøge: Rederiforeningen, Landbrug og Fødevarer, Dansk Industri, Dansk Erhverv samt CEPOS.


 


Kort sagt vil det sige, at hvis du går rundt med en drøm om at udvikle dig politisk, stille op til kommunal- eller regionsrådsvalget eller ønsker du at se dig selv sidde i panelet i en debat, så er netop dette kursus din oplagte mulighed for at blive top kvalificeret til det!


 


Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på det andet talentkursus 2017!