Dansk Folkepartis Ungdoms årsmøde 2018

Dato:24-02-2018

Så nærmer årsmødet sig – og du kan fortilmelde dig allerede nu!

Sæt derfor et stort kryds i kalenderen d. 23.-25. februar 2018, hvor der vil være årsmøde og fest i Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted.


HVAD ER DET SÅ EGENTLIG, AT ÅRSMØDET GÅR UD PÅ?
DFU skal hvert år i første kvartal afholde årsmøde. Årsmødet er den højeste myndighed, hvor DFU´s politik for det kommende år bliver fastsat, i dette tilfælde 2018. Det er ligeledes på årsmødet, at hovedbestyrelsen bliver sammensat. Hovedbestyrelsen er den daglige ledelse mellem hvert årsmøde. Endvidere sættes rammerne for DFU som organisation. Selve årsmødet er gratis at deltage i.


HVAD GØR JEG MED TRANSPORT TIL ÅRSMØDET?
DFU tilbyder buskørsel til og fra Ringsted. Busserne kører til Ringsted om fredagen og samme vej tilbage om søndagen, når årsmødet afsluttes.

Du har mulighed for at blive samlet op i følgende byer:
I Nordjylland: Aalborg
I Midtjylland: Randers, Aarhus, Viborg, Herning, Horsens
I Sydjylland: Esbjerg, Aabenraa, Fredericia, Kolding
På Fyn: Odense, Nyborg
På Sjælland: Vordingborg, Holbæk, Køge
I Hovedstaden: Hellerup, København

Det koster 50 kr. at køre tur/retur med bussen.
OBS! Det er kun muligt at tilmelde sig buskørsel ved fortilmelding.


HVORDAN KOMMER ÅRSMØDEFESTEN TIL AT FOREGÅ?
Når den formelle del af årsmødet er afsluttet om lørdagen, byder DFU velkommen til årets største fest! Traditionen tro er det en gallafest, så du skal naturligvis finde dit stiveste puds frem! DFU sørger for en lækker treretters menu, en billig bar, en god DJ og masser af underholdning i løbet af aftenen.
Når du tilmelder dig festen, får du gratis morgenmad med i prisen søndag i Ringsted Kongrescenter.


ER DER MULIGHED FOR OVERNATNING TIL ÅRSMØDET?
DFU tilbyder tre forskellige muligheder for overnatning i forbindelse med årsmødet. Det er selvfølgelig ikke et krav, at man tilvælger overnatning. Overnatningsmulighederne er mod betaling. Du har mulighed for at tilvælge overnatning på Valdemarskolen, Danhostel Ringsted eller Scandic Hotel. På skolen skal du selv medbringe madras og sovepose.


HVORDAN PÅVIRKER JEG DFU´S POLITIK OG VEDTÆGTER?
Ønsker du at være med til at udvikle DFU´s politik? Eller vil du være med til at bidrage til landsorganisationens vedtægter? Så har du mulighed for at kæmpe for dine politiske og organisatoriske mærkesager til årsmødet!


Du vil i god tid inden årsmødet få tilsendt hovedbestyrelsens forslag til et nyt politisk program samt nye vedtægter til DFU. Du har mulighed for at sætte dit præg ved at indsende ændringsforslag samt politik til Arbejdsprogrammet 2018 ind til afstemning på årsmødet. Du skal sende dine ændringsforslag til dfungdom@gmail.com senest d. 8. februar 2018.


HVORDAN TILMELDER JEG MIG?
Du tilmelder dig via NemTilmeld: https://dfungdom.nemtilmeld.dk/
Fristen for fortilmelding er d. 23. januar kl. 23.55, herefter åbner sentilmelding, der løber frem til d. 16. februar kl. 23.55.