Hvervetur til Bruxelles

Dato:15-10-2017

 


Kom med på dette års tur til BRUXELLES!


Er du frisk på en fantastisk – og gratis – tur til Bruxelles, så har du chancen nu!Turen finder sted fra d. 15. okt. kl. 19 på Fredericia Banegård til d. 19. okt. ca. kl. 10.


Turen byder bl.a. på et besøg i Europa-Parlamentet, et besøg til storbyen Köln, massere af god mad og historisk sightseeing i en af Europas største metropoler. DFU dækker omkostninger til hotelovernatning, transport til/fra Bruxelles, transport i Bruxelles og de fleste måltider på turen. Du skal dog påregne selv at dække dine omkostninger fra dit hjem til/fra Fredericia, ligesom enkelte måltider i Bruxelles vil være for egen regning.


Det eneste du skal gøre, for at komme med på denne gratis tur til Bruxelles, er, at tegne tre nye medlemmer til Dansk Folkepartis Ungdom. Det kan være venner, familie, folk du møder på gaden eller nogen helt andre. Vigtigst er, at du får dem til at melde sig ind i DFU og sender navnene, på de medlemmer du har tegnet, til hovedbestyrelsesmedlem Jakob Kjærsgaard Mortensen på mail: jakobkmortensen@gmail.com. Du skal sende navnene inden d. 19. september.


Da denne tur er for medlemmer, der aktivt hverver medlemmer til vores fantastiske ungdomsorganisation, er der desværre ikke mulighed for, at man kan købe sig til turen. Man er derfor nødt til at tegne de tre medlemmer. Hvis man ikke når at få tegnet tre medlemmer, men kun ét eller to, kan man stadig melde dette til Jakob. Hvis ikke alle pladser fyldes op, så har du stadig en chance for at komme med.


Vi skal gøre opmærksom på, at turen plejer at være populær, så mulighederne er klart bedst, hvis man tegner tre medlemmer. Tegner man tre medlemmer, har man garanti på at komme med.


Vi glæder os til at tage dig med på en spændende tur til Bruxelles!


De bedste hilsner,


Hovedbestyrelsen