Bryd tavsheden!

Af: Jakob Kjærsgaard Mortensen, Lokalformand i DFU Herning, Pernille Møller Nielsen, Medlem af DF Ungdom, Julie Gottschalk, Hovedbestyrelsesmedlem i DF Ungdom, Nick Zimmermann, Hovedbestyrelsesmedlem i DF Ungdom. 


Abu Bilal fra Aarhus, Muhammed Khaled Samha fra Fyn og nu Sam Mansour fra Brønshøj. Det er alle 3 fremtrædende muslimer, der alle ønsker drab på helt uskyldige jøder, som alle intet som helst har med Danmark at gøre, udover at prædike had mod Israel, Vesten og danske jøder. Når vi læser om disse grufulde mennesker, kan vi ikke lade være med at tænke én ting. Hvorfor er det ikke nogen, der tager afstand fra disse personer? Hvor er de mange imamer, som hver dag siger, de prøver at bygge bro mellem muslimerne og resten af den danske befolkning?


Hvorfor kommer de ikke på banen og siger offentligt, at disse 3 personer i hvert fald ikke længere er velkommen i deres moskeer. Hvor er kommunerne, der bør nægte dem at arbejde med unge mennesker igen? Hvor er rollemodellerne? Vi savner ansvar fra Dansk Islamisk Samfund, så vi kan få vist disse radikale folk at deres holdning ikke høre hjemme hverken i Danmark eller hos de danske muslimer. – Bryd tavsheden! Kom på banen og hjælp med at lukke disse mennesker helt ude!