Stor aktivitet op til valget

Der er livlig aktivitet blandt DFU´ere, landet over, i disse dage. Nye såvel som garvede medlemmer kæmper med næb og kløer for at overbevise danskerne om at krydset skal sættes, ved et NEJ den 3 December.


 


Og der er virkelig en grund til at kæmpe! Aldrig har danskerne stået overfor en afstemning hvor tvivlen har været større. Derfor gælder det hovedsageligt for DFU´erne om at gøre det klart hvorfor det er vigtigt at stemme nej.


 


For de aktive medlemmer har det generelt handlet om at gøre afstemningen gennemsigtig og oplyse, i bredest muligt omfang. Hos de store TV-stationer, som eksempelvis det licensfinansierede DR, har man valgt at spare på den ellers massive mediedækning, som der plejer at være ved en afstemning. Det samme har TV2, som har besluttet at rykke valgkampen over på deres nyhedskanal.


 


Denne problemstilling har DFU´erne især taget alvorligt.


 


I løbet af de seneste uger har rekordmange deltaget aktivt i valgkampen. Mange har hjulpet den lokale DF-forening og givet en hånd med ved uddeling af foldere og gode NEJ-argumenter landet over. Desuden har man også, lagt en ekstraordinær informationsindsats på de elektroniske medier og læserbreve i de trykte.


 


Så er der endelig de mange som har taget det ekstra spring og deltaget i debatpaneler på uddannelsessteder, lokalkanaler, borgerhuse og biblioteker landet over. For mange af de ældre medlemmer, har dette været en velkendt øvelse, men også mange nye har taget springet ud af deres “comfort zone” for at prøve deres personlige politiske sprængkraft af.


 


Organisationen er meget stolt af den motiverede indsats som de enkelte DFU´ere har lagt op til denne vigtige afstemning.Her lægger Matilde Bøttger-Larsen arm på sønderborggensernes lokale TV-station 

- AL