Godt Nytår!

Kære DFU’er


Så er der ikke mange timer tilbage af 2015 – og sikke et år det har været!


Året har budt på en masse spændende arrangementer – to intromøder, internationalt sommermøde, tillidsmandsmøde, talentkursus, studietur til Bruxelles og et julemøde – alle arrangementer der igen i år har slået rekord i antallet af deltagere. Det er helt fantastisk, at så mange af jer deltager til arrangementerne!


2015 har været et rigtig godt år for DF Ungdom og Dansk Folkeparti. DF Ungdom er fyldt 20 år, og det skal fejres til årsmødet i februar. Man kan vist også rolig sige, at vi vandt de to valg – folketingsvalget og folkeafstemningen -, og det forpligter selvfølgelig også. Det betyder også, at vi skal fortsætte det hårde arbejde for, at DF Ungdom fortsat får en markant stemme i det offentlige rum.  Det vil hovedbestyrelsen arbejde samme med jer på i det nye år.


2016 byder på en masse spændende nye initiativer, heriblandt Dannelsesrejsen, så der er en masse I kan glæde jer til!


Vi håber, at I har haft en rigtig god jul sammen med dem, der står jer nærmest, og at I i aften fejrer årets sidste dag på bedste manér. Når I vågner i morgen, kan I slappe af med velfortjente tømmermænd. I har alle bidraget med en kæmpe indsats i 2015!


Vi ønsker jer et fantastisk nytår!


 


Med venlig hilsen:Hovedbestyrelsen