Så kom årsmødet 2016!

I weekenden d. 26-28 Februar dannede Hotel Opus i Horsens, som vanligt rammerne for DF Ungdoms årsmøde. Tingene var dog langt fra ved de normale tilstande. DF Ungdom har nemlig rundet et skarpt hjørne og det betød at der skulle fejres fødselsdag, nemlig den 20´ende af slagsen.


Derfor var der i år sat sejl til konfetti, pigegarde og historie dyrkelse. Festlighederne startede med velkomst af Lucas Hultgren, hvorefter man lod 16 konfettikanoner gå af med over 100.000 Dannebrogsflag og en pigegarde kom marcherende og lod DFU´erne synge for imens de spillede tonerne til Kongesangen og Den tapre landsoldat.


Herefter var der lagt an til 25 minutters historieundervisning hvor man igennem en film formidlede DF Ungdoms historie igennem de første 20´år.


Hele 166 gæster var i år tilmeldt årsmødet og ingen lod aftenen gå stille forbi. Er du medlem af organisationen, er det muligt at se et udpluk af festlighederne i DF Ungdoms facebookgruppe.


Helt uden dramatik var årsmødet dog ikke. 3 uger forinden havde Chris Bjerknæs fløjtet til et formandsopgør hvor han opstillede imod den siddende Landsformand Lucas Hultgren. Løbet blev ganske tæt, men den holdt ikke hele vejen hjem for Bjerknæs og Hultgren kunne tage sig til takke med endnu et år på Organisationens absolutte toppost.


Der var også udskiftning i hovedbestyrelsen.  


Den erfarne spilopmager Marlene Poulsen valgte at trække sig, da hun syntes tiden var inde til at fordybe sig uddannelsen. Indskiftet blev Chris´ bedre halvdel Krista Fallesen og Lolliken Chris Veber Østergaard, da der i forvejen stod en plads åben.


Den samlede hovedbestyrelse med suppleanter ser nu således ud:


Lucas Hultgren, Nick Zimmermann, Julie Gottschalk, Chris Veber Østergaard, Jakob Kjærsgaard Mortensen, Tobias Weische og Krista Bjerknæs Fallesen


Suppleanter:


Joachim Mortensen, Henrik Munk Jeppesen og Martin Paetau.


Hovedbestyrelsen konstituerer sig, som vanligt, på deres snarest kommende seminar.-AL